2015/01/15

Tomaatti-vuohenjuustokeitto


Huomasimpa kun aloin tätä tehdä että kaupasta oli sattunut mukaan vääränlaista vuohenjuustoa mutta oli tämä hyvää tämänkin kera. Tässä piti siis olla  pre'sidend tai vastaavan merkkistä.

1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
2 porkkanaa
öljyä
juustokuminaa
2 prk (a'500 g) paseerattuja tomaatteja tai 2 prk (a'400g) kuorittuja tomaatteja
4 dl vettä
suolaa
 mustapippuria
piparminttua
oreganoa kuivattuna tai tuoreena kumpaa nyt haluaa käyttää
hyppysellinen sokeria
200 g vuohenjuustoa

Kuori ja pilko kasvikset. Kuullota öljyssä kattilassa. Mausta juustokuminalla. Lisää tomaatit ja vesi. Anna kiehua 15-20 min. Laitoin puolet vuohenjuustosta jo kiehumaan kasvisten kanssa. Soseuta keitto hyvin. Mausta suolalla, mustapippurilla, oreganolla (jos käytät kuivattua) ja sokerilla. anna kiehahtaa vielä soseuttamisen jälkeen. Koristele vuohenjuustomurulla ja halutessasi tuoreella oreganolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti