2015/01/10

Nachovuoka


Tätä meillä oli vanhimmat lapset saaneet kaverilla yökyläily reissulla ja pyytäneet kotonakin tekemään. Yksi tuttava myöskin kehui niin pitihän tätä sitten kokeilla itsekin lopulta. Ensin alkuun kun tätä alkoi ilmestymän milloin kenenkin blogissa ajattelin etten varmasti tätä koskaan tee, mutta yllättävän hyvää tämä kuitenkin oli. Erityisesti uskon että monen nuorison suosiossa ja erittäin helppo tehdä. Jos ja kun tätä tekee seuraavan kerran pitää muistaa myös jättää näkyville noita maissilastuja kun sitä toivottiin, hyvää kyllä mielestäni oli myös kun lämpenivät ja muussaantuivat tuonne alle.

1 pussi nachoja (siis tortilla chipssejä)
600 g jauhelihaa + mausteet
1 prk/pss maissia
1 prk papuja
1 prk kermaviiliä
dippijauhetta (itsellä; Kotigastronomin dip-mix cheddar)
tomaattimurskaa pieni purkki
juustoraastetta

Laita uuni lämpeämään 200'C:n. Valuta ja huuhtele pavut ja maissit (sulata jos pakasteesta). Laita dippi tekeytymään. Ruskista jauheliha ja mausta haluammallasi tavalla. Sekoita maissi ja pavut jauhelihan joukkoon. Sekoita dippi joukkoon. Sekoita myös tomaattimurska joukkoon.
Laita uunipelille/uuninkestävään vuokaan nachot, jauhelihaseos ja lopuksi juustoraaste.
Paista uunissa niin kauan että juustoraaste saa huikan väriä. Tarjoile heti uunistaoton jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti