2013/03/10

Chili con carne


Tulipa tämäkin tänne vihdoin saatua. Mielelläni olisin laittanut tuota chiliä enemmänkin mutta näinkin oli tarpeeksi (ehkä liiankin) vahvaa meidän kahdelle nuorimmalle. Hyvin tuo riisi kuitenkin tasoittaa makua lievemäksi. Muista liottaa papuja yön yli jos käytät kuivattuja.
 
Jauhelihaa
chiliä
valkoisia papuja
sipulia
valkosipulia
chili naustetua tomaattimurskaa
 
Pilko sipulit ja chilit. Ruskista jauheliha. Valuta pavuista neste (juu kyllä käytin säilöttyjä). Lisää sipulit, chili, tomaattimurska ja pavut jauhelihan joukkoon. Anna hautua riisien kypsennyksen ajan.

1 kommentti:

  1. Minullakin on ollut aikeissa kokeilla chili con carnen tekoa, kun ei ole tullut koskaan vielä tehtyä! Nyt on jo pavut ostettuna ;)

    VastaaPoista