1½ l vaniljajäätelöä
250 g mansikoita (tuoreita tai pakaste)
125 g tummaa suklaata (81%)
n.150g suklaatäytekeksejä
50-75 g margariinia
päälle:
kermavaahtoa & mansikoita
Rouhi keksit ja sulata rasva joukkoon. Laita keksipohja kakuvuokaan jääkaapiin odottamaan.
Pilko sulkaa pieniksi paloiksi. Paloittele mansikat palasiksi tai vain halkaise.
Sekoita suklaa ja mansikat hiukan pehmenneen jäätelön joukkoon.
Laita jäätelöseos keksipohjan päälle.
Koristele pakaste mansikoilla tai pakasta sinällään ja koristele pakastuksen jälkeen tuoreilla mansikoilla ja kermavaahdolla.
Itse en kerennyt saamaan tuoreita mansikoita ja käytin suomalaisia pakastemansikoita. Eipähän ollut niin allergisoivaa.
Oi että on herkullisen näköinen pala!!
VastaaPoistaIhana jäätelökakku: tummaa suklaata, mansikka ja jäätelöä - voiko enempää toivoa!
VastaaPoistaVoi nam! mikä herkkukakku
VastaaPoistaOi kiitos <3 Ihanaa tämä todella olikin vaikken tuoreita mansikoita käyttänytkään.
VastaaPoistaIhanan näköinen kakku!!! Tätä täytyy joskus kokeilla!!!
VastaaPoistaViivu: ehdottomasti pitää kokeilla :P
VastaaPoista