2010/06/16

Raparperi-kreemipiirakka

Keskelle jäänyt ikävä ilmakuoppa. Mutta tämä oli älytömän hyvää siitä huolimatta.

100 g margariinia
3/4 dl sokeria
1 kananmuna
2 dl hiivaleipäjauhoja
1 dl ruisleseitä
1 tl leivinjauhetta
1 annos vaniljakreemiä (1 dl kreemijauhetta + 3½ dl vettä)
2-3 raparperin vartta

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmuna. Sekoita kuivat ainekset ja lisää joukkoon.
Levitä seos voideltuun uunivuokaan.
Valmista kreemi. Pese ja pilko raparperi, halutessasi kuori.
Itse laitoin raparperit pohjan päälle ja kreemin päälle mutta miksi ei voisi laittaa ensin kreemin ja sen jälkeen raparperit.
Paista 200*C n.30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti