2010/04/28

Puolukkarahka


200 g puolukoita
2 prk rahkaa
2 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
3-4 rkl sokeria

Vaahdota vaniljakastike, lisää puolukat, rahka ja sokeri. Sekoita keskenään.
Näin tehtynä rahkaan jää kokonaisia puolukoita, jos haluat että puolukat ovat rikki/ muussina sekoita ensin puolukat erikseen ennen lisäämistä rahkan joukkoon. Halutessasi sokerin määrää voi nostaa, itse pidin tästä  näin eikä ollut liian hapanta tai makeaa.

3 kommenttia:

  1. Kiva kun kävit kyläilemässä sivuillani,vastavierailulle tulin, enpäs ole taitanut käydä täällä aiemmin. Herkulliselta kuulostaa ja näyttää tämä puolukkarahka:-))

    VastaaPoista
  2. Hauskaa Vappu Marjis Sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  3. Kiva kun tulit vasta vierailulle :)

    Kiitos keittiöneuvos.

    VastaaPoista