200 g puolukoita
2 prk rahkaa
2 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
3-4 rkl sokeria
Vaahdota vaniljakastike, lisää puolukat, rahka ja sokeri. Sekoita keskenään.
Näin tehtynä rahkaan jää kokonaisia puolukoita, jos haluat että puolukat ovat rikki/ muussina sekoita ensin puolukat erikseen ennen lisäämistä rahkan joukkoon. Halutessasi sokerin määrää voi nostaa, itse pidin tästä näin eikä ollut liian hapanta tai makeaa.
Kiva kun kävit kyläilemässä sivuillani,vastavierailulle tulin, enpäs ole taitanut käydä täällä aiemmin. Herkulliselta kuulostaa ja näyttää tämä puolukkarahka:-))
VastaaPoistaHauskaa Vappu Marjis Sinulle ja perheellesi!
VastaaPoistaKiva kun tulit vasta vierailulle :)
VastaaPoistaKiitos keittiöneuvos.