2010/04/07

Kolmen lihan pata


Tämä ohje on peräisin äitini arkistosta ja meillä tätä tehdään oikeastaan vain pääsiäiseksi varmaankin siksi kun tässä on lammasta. Hyvää tämä varmasti olisi muulloinkin. Nytten laitoin puolet pakkaseen kun iski mahatauti muihinkin kuin nuorimmaiseen.
Tästä tosiaan tulee reilu annos.

½ kg sianlihaa
½ kg naudanlihaa
½ kg lammasta
3-4 sipulia
200 g selleriä
400 g porkkanaa
1 prk kuorittuja tomaatteja
1 iso purkki hillosipuleita liemineen
2 valkosipulin kynttä (meillä käytetään valkosipulia reilusti mutta neljäkin tuntui aika vähäiseltä)
suolaa
piparminttua
basilikaa

Pilko lihat, kasvikset ja sipulit. Hillosipulit voi jättää kokonaisiksi tai puolittaa.
Laita kaikki ainekset uunivuokaan. 
Hauduta uunissa kypsäksi 200'C pari tuntia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti