Paahtopaistia
Uunikasviksia
reilu kilo paahtopaistia
pippuriseos rubinoa
hienoa merisuolaa
Paista pannulla jokainen sivu hiukan paistinpannulla niin että lihan nesteet pysyisivät lihan sisällä.
Hiero pippuriseos ja suola lihan pintaan. Aseta lihalämpömittari paksuimpaan kohtaan. Lata paisti uuniin 150*C. Liha on kokonaan kypsää kokonaan kun mittari näyttää 65 astetta. Itse ainakin pidän täysin kypsästä lihasta ja niin että on todella mureaa. Anna seistä uunista oton jälkeen foliopaperin alla.
Uunikasviksissa oli tällä kertaa; porkkanaa, batattia, kukkakaalia, keltaista paprikaa ja pari punaista suippopaprikaa. Kypsensin kasvipohjaisessa lihaliemessä kypsäksi.
Lisänä oli vielä perunamuusia.
Tuossa vielä kuva valmiista anoksesta:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti