2010/08/31

Kanttarellipiirakka


2 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
125g margariinia
2 rkl kylmää vettä

n.250g kanttareleja
1 sipuli
2 rkl öljyä
5 kirsikkatomaattia (olisi voinut kyllä laittaa enemmänkin)
2 kananmunaa
2 dl ruokakermaa
 1 prk ranskankermaa
aromimaustetta
mustapippurirouhetta
1 dl juustoraastetta

Nypi margariini jauhojen joukkoon. Lisää kylmä vesi. Anna pohjan seisoa n.20min.
Valmista täyte:
Pilko kanttarelit ja sipuli. Kuullota öljyssä hiukan pannulla.
Sekoita ranskankerma, ruokakerma, mausteet, juustoraaste, kananmunat keskenään.
Pilko tai siivuta tomaattin palat.
Painele pohjan ainekset piirakkavuokaan. Kaada sieni-sipuliseos pohjan päälle.
Laita tomaatti viipaleet päälle ja kaada lopuksi kermaseos päälle.
Paista 200*C n. 20 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti