2010/08/31

Juguttinen mustikka-puolukkapiirakka


Löysin hyvän ohjeen Iipan blogista Korvasin vadelmat/punaherikat puolukalla ja jotain ainesuhteita muutin hiukan. Vaihdoin jugurtin maustamattomaan.

2 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
1 dl ruislesettä
2 tl leivinjauhetta
2 kananmunaa
2 dl öljyä
2 dl maustamatonta jugurttia
2 tl vaniljasokeria
Päälle:
4 dl mustikoita
2 dl puolukoita
Pinnalle:
1 dl sokeria
2 kananmunaa
3 dl maustamatonta jugurttia
2 tl vaniljasokeria

Pohjan ainekset vain sekoitettiin yhteen. 
Levitä seos uunipellille. Laita mustikat ja puolukat päälle ja sekoita kananmunasta, jugurtista ja sokereista seos ja kaada päälle.
200*C 30 min.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi2/26/2012

    Tuli tosi hyvää ja toimi hienosti turkkilaisella jugurtilla :)

    t.Victoria

    VastaaPoista
  2. Hienoa että pidit. Tämä on yksi suosikeistani. Sehän on makuasja mitä jogurttia käyttää. Alkuperäisessähän oli maustettua ja itse käytin maustamatonta.

    VastaaPoista