2015/10/13

Ananas-pekonipiilot ja kurpitsapalat


Eka kokeilu kummastakin. Kurpitsaan petyin mutta pekonipiiloihin rakastuin. En kauheasti tykkää pekonista mutta se vaan toimii ja tarvii nähtäväti pieniä totutteluja. Edelleen pelkkä paistettu pekoni ei uppoa ei sitten millään. Näiden piilojen kuvan näin jossain enkä enää ilveelläkään muista missä olisko ollut facessa :D Yllätys yllätys.. Piti päästä kokeilemaan. Seuraavan kerran pitää tehdä tuplasatsi. Ihania ja täyttäviä. Pari ekaa tein niin että kierritin pekonin ananasrenkaan keskeltä mutta totesin et samakai se on kierrittää kokonaan ympäri, meni vaan pekonia enemmän :) Facessa  löytyneessä oli valeltu jollain grilli-/bbg kastikkeella, Itsellä ei ollut kumpaakaan, niin jätin pois ja hyviä olivat kyllä ilmankin.
Muoks. olimpa unohtanut sipulin. No nyt on lisätty. Eipä kauheasti makuun vaikuta, mutta pitää varmasti paremmin kasassa.

Kurpitsapalat

Kurpitsa
olviiviöljyä
suolaa
pippuria
oreganoa

Kuori ja pilkkoa kurpitsa. Kaada kurpitsapalojen päälle oliiviöljyä ja mausteet.  Sekoita kaikki keskenään hyvin. Paahda uunissa 200'C kauniin kuultaviksi ja kypsiksi.


Ananas-pekonipiilot

ananas renkaita 
mozzarellaa
sipulirenkaita
pekonia

Valuta ananaspurkeista mehu pois. Pilko mozzarella. Kuori sipuli ja leikkaa palasiksi niin että saat sipulirenkaita. Laita jokainen ananasrengas sipulirenkaan sisään. Asettele mozzarellapaloja haluamasi määrä anasrenkaiden päälle. Kääri pekoni päälle. Laita pekoniin käärityt ananasviipaleet foliopaperin sisään. Paista uunissa 200'C En muista kyllä aikaa kuinka kauan olivat uunissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti