Eräänlainen banaanipiirakan ohje täältä blogista löytyy mutta tämä kuitenkin poikkeaa siitä jonkinverran.
Esikoinen toi banaaneja jotka oli mustuneet niin ettei niitä muka voinut syödä (itse kyllä söin ja nuorimmainen). Kelpasivat hyvin siis leivontaan.
1½ dl sokeria
4 dl jauhona (1 dl kookosjauhoja, 1 dl kaurajauhoja, 1 ½ dl ruisjauhoja, ½ dl ohrajauhoja)
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
½ tl inkivääriä
½ tl kaardemummaa
½ tl suolaa
150 g voita
1 prk kermaviiliä
2 kananmunaa
3 banaania
päälle:
50 g voita
½ dl kahvia
4dl tomusokeria
kookoshiutaleita
Sulata voi, jäähdytä. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Muussaa banaanit. Sekoita pohjan ainekset keskenään ja kaada pellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa 175'C n.30min.
Kumoa piirakka uunista oton jälkeen leivinpaperin päälle, niin että saat kaataa kuorutteen tasaiselle pinnalle.
Valmista päällinen; sulata voi. Lisää kahvi joukkoon. Lisää tomusokeri pienissäerissä hyvin sekoittaen. Kaada kuorrute pohjan päälle ja koristele kookoshiutaleilla. Leikkaa palasiksi jäähtyneenä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti