2014/11/03

Vanilja-suklaakakku pähkinä-kookospohjalla



Nopeita syöjiä kunnen kuvaa kerennyt ehjänä ottamaan.

pohja:

1 pss cashewpähkinä
1 pss mantelijauhetta
2 rkl kookosöljyä
1 rkl kookos sokeria
ripaus suolaa

täyte:

1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 annos vaniljakreemiä (1 dl kreemijauhetta + 3 dl vettä)
1 prk rahkaa
3 rkl kaakaojauhetta
1 levy (55g) laktoositonta maitosuklaata
3 liivatelehteä
½ dl vettä

Hienonna ja sekoita pähkinät ja manteli. Sekoita loput ainekset ja pyöräytä soseeksi. Tasoita kakkupohjalle leivinpaperin päälle.
Valmista täyte. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota vaniljakastikket. Valmista vaniljakreemi. Pilko tai raasta suklaa kreemin joukkoon. Sekoita rahka ja kaakaojauhe mukaan. Sekoita ainekset kaikki ainekset keskenään ja valmista liivateseos. Sekoita täytteainesten joukkoon ja kaada seos pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mielummin yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti