2014/11/21

Pieniä lakkeja


Nämä kun jostain bongasin niin ajattelin heti etä näitä pitää tehdä ainakin se yksi kokeeksi :)
Sitten innostuin ja tässä vasta alkua, Taidan tehdä joulumyyjäisiin vähän enemmän jos vain aikaa tuntuu vähänkin olevan. Yhtä tälläistä kun ei tehdä missään kymmenessä minuutissa.

Tarvikkeet
tyhjiä wc tai talouspaperi rullia (wc rullan laitoin neljään osaan, neljä lakkia siis)
lankaa (en ostanut yhtään vaan käytin laatikosta löytyviä)
sakset

Leikkaa rullat sopivan mittaisiksi. Langanpätkät saa olla reiluja palasia. Nämä on jokainen tehty kahdella värillä. Ota kaksi langanpätkää, laita rullan ympäri ja sido parilla solmulla. Jatka näin koko kierros ympäri. Sido langat yhteen että saat tupsun. Leikkaa ylimääräiset tupsusta pois, voit säädellä tupsun pituutta leikkaamalla. Käännä solmunpäät rullan sisällepäin niin saat siistimmän lopputuloksen.

2 kommenttia:

 1. No nyt kyllä blogi on nimensä veroinen eli näpertelyä!! Siinä onkin ollut näpertelemistä ja tekemistä. Näitä en jaksa lähteä tekemään vaikka meidän kylällä olisi joulumyyjäiset viikon päästä. Ajattelin, että jos jotakin omatekemiäni menisin sinne myymään, mutta en taida yksinkertaisesti jaksaa!!! :O

  Hienoja lakkeja ovat!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Ei aina tarvitsekaan jaksaa.. Näitä valmistunut kaksi lisää ja kävin lopulta hakemassa joulunpunaisen langan kun varmasti sitä johonkin muuallekin väkerrän jossain vaiheessa.

   Poista