Tämä oli makuna kyllä hyvä mutta rakenne ei ihan mainioin.
Tuo vaniljakreemi kai oli liikaa? Tai sitten olisi voinut jättää veden pois ja sekoittaa suoraan kermavaahtoon..
5 dl kermaa
½ dl vaniljakreemijauhetta
1½ dl vettä
100 g puolukoita
n.100 g tummaasuklaata
3 kananmunan keltuaista
3 kananmunan valkuiaista
Vaahdota keltuaiset. Valmista kreemi (vaniljakreemijahe + vesi. sekoita hyvin ja anna tekeytyä). Raasta suklaa. Sulata puolukoita sen verran että saat hieman kohmeisena ne soseutettua jos ei satu olemaan tuoreita puolukoita. Vaahdota kerma ja valkuaisvaahto. Sekoita ainekset keskenään.
Laita pakkaseen ja sekoita ensimmäisen kerran noin 10-13 min päästä ja siitä noin 20min päästä toisen kerran. Anna jäätyä jäähdytysastiassa 4-5 tuntia mielummin seuraavaan päivään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti