2011/03/12

Makuuhuone & olohuone

Makuuhuoneen pintaremontointi valmis. Yhdellä seinällä vain tapetti ja muuten maalattu. Tapettina tosin ei oikeaa tapettia vain paksua paperia. Lattiassa kylläkin oikeaa tapettia :)
Olohuone maalattu kahteen kertaan. Ensin sinisellä ja sitten kullanvärillä. Pähkäilin jonkin aikaa maalaanko tuon kaiteen valkoiseksi niinkuin rappuset alakerrasta yläkertaan ja tuolta alatasolta ylätasolle on myös valkoiseksi maalattu mutta lopulta sitten päädyin tuohon kun ei nin paljoa eroa sitten muusta. Lattia tehty sellaisista lastuista joita muissakin blogeissa on vilahtanut. En yhtään muista mistä sellaista oli omaan kaappin eksynyt mutta ihan hyviä noista tuli. Saapi nähdä vedänkö vielä lakalla nuo lattiat vai jääkö tuollaisiksi.

2 kommenttia:

  1. Onpas niin tutun näköinen talo! Itse olen kunnostamassa - nyt jo loppusuoralla - täysin samaa Lundby-taloa, alkuperäiset tapetitkin oli minulla aivan samanlaiset! :)Tästä tulee kyllä hieno!

    VastaaPoista
  2. En ole kellään nähnyt ihan samanlaisilla tapeteilla :) Sinunkin talo on hieno. Saapi nyt nähdä tuleeko tästä sellainen kuin kuvittelen. Mutta tämä onkin sellainen ensimmäinen harjoitus kappale =)Nuo ikkinan pokat varmasti eniten tuottaa päänvaivaa..

    VastaaPoista