2010/09/05

Mustikka-rahkatorttu


Tätä tehdessäni huomasin että olisi pitänyt käyttää painona kilon verran herneitä tuo puolikiloa ei pitänyt reunoja kunnolla ja meni jonkin verran lyttyyn eikä tullut kovin kaunis.
Ohje otettu Ruokamaailman sivulta 
Ehdottomasti kokeilen tehdä toistekin. 
Pientä muutosta tein; vaihdoin pohjan jauhoista osan ruisjauhoihin (1 dl ruisjauhoja, 1½ dl vehnäjauhoja). Ja käytin liivatejauhetta niinkuin aina. En ole päässyt tuon liivatelehden kanssa sinuksi.

2 kommenttia:

  1. Maku on varmasti hyvä, kummastuttaa hieman mustikan punainen väri kuvassa vai onko vika näössäni?

    VastaaPoista
  2. mustikat kai hieman rikkoutuivat. Kyllä mustikka aikahyvin punaiseksi värjää..
    Hyvää tämä kyllä oli mutta huomasin että laitoin varmasti liikaa nestettä (laitoin tilkan vettä sitruunamehun sekaan kun liotin liivatejauheen ja tuli varmaan enemmän kuin se muutama tippa..) Vaikuttaa rakenteeseenkin varmasti.

    VastaaPoista