2010/03/20

Ananaksella höystetty broilerisalaatti


Ilmoitin meidän toisen koululaisen välipalakurssille. Sitä on kahtena päivänä ja ekalla kerralla tehtiin tämmöistä namisalaattia jota oli ihan pakko kotonakin kokeilla.

3 dl pastaa
0,5 l vettä
 1 tl suolaa
1 rkl öljyä

kastike: 
1 prk kermaviiliä
1 penitölkki ananasmurskaa valutettuna
1 rkl juoksevaa hunajaa
½ tl sitruunapippuria tai mustapippuria
½ dl persiljaa

500 g kypsennettyä broileria/ puolikas grillattu broileri
10 cm pätkä purjoa
1 dl viinirypäleitä
200 g maissia sulatettuna
ruukullinen lehtisalaattia
persiljasilppua

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin lävikössä.
Sekoita kermaviiliin joukkoon siivilässä valutetut ananakset, hunaja, pippuri ja persilja.
Leikkaa broileri paloiksi, huudottu ja halkaistu purjo suikaleiksi ja viinirypäleet puoliksi.
Sekoita broileri, pasta, salaatti, maissi, viinirypäleet, purjo keskenään, sekoita persiljaa päälle. Sekoita kermaviilikastike joukkoon tai tarjoa kastike erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti