2015/08/09

Kalapihvejä ja kasvispaistos


Kalapihvien/pullien teko on ollut monesti mielessä.
En omista lihamyllyä -pitäisi kai hankkia..
Onnistui näiden teko ilmankin mutta en ihan joka viikko viitsi näin tehdä ;)
Sauvasekoittimella hienonsin ensin pelkät kalat ja sipulit mutta lopulta hienonsin vielä kaikki ainekset keskenään niin sain hienompaa sosetta.




400 g ahvenfilettä
1 kevät sipuli
2 valkosipulin kynttä
suolaa
mustapippuria
anista
1 rkl perunajauhoja
1½ ruokakermaa

Soseuta kala lihamyllyllä, tehosekoittimella tai sähkövatkaimella. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Mausta, lisää perunajauhot ja ruokakerma. Laita lusikalla nokareita leivinpaperin päälle ja muotoile hiukan litteämmäksi ja pyöreäksi. Paista uunissa 225'C n.15min.


kesäkurpitsa
3 tomaattia
n.75 g fetajuustoa
mustapippuria
(suolaa)

Pese kesäkurpita hyvin ja tomaatit myös. Pilko kesäkurpitsa joko pituus suunnassa tai viipaleiksi. Tomaatti myös. asettele uunivuokaan. Mausta mustapippurilla ja halutessasi suolalla. Raasta fetajuusto päälle. Paista uunissa samaan aikaan kalapihvien kera, niin että juusto saa väriä itseensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti