2015/04/12

Pokemonkakku


Meillä oli 10.v. synttäreiksi toive pokemonkakusta. Kuvan hankkimisesta meinasi tulla iso ongelma kun oma kone ei toiminut eikä siis saatu tulostetua kuvaa koneelta. Pokemonlehtiä ei enää löydy kaupoista. Onneksi on ihania ystäviä jotka voivat tulostaa kuvan kun kiltisti pyytää <3 p="">
Tähdet ovat pojan omaa käsialaa.
Kermava vaahto on värjätty samalla keltaisella kuin pikachu joka pitäisi olla myös keltainen niinkuin tähdetkin. Ash:n naama piti olla hiukan eri värinen.. Ei siis uudet värit jotka ostin olleet sitä mitä piti. Ei pitäisi noin suurta eroa olla jos värjää sokerikuorrutetta tai kermavaahtoa..Kuuden munan kakkupohja. Jauhoina käytetty vehnäjauhojen tilalla; ohrajauhoja, ruisjauhoja ja tattaria.
Täytteenä kinuski-vadelmatäyte, kinuskissan sivulta. vaihdoin vain kevyt vispin kuohukermaan.
Kinuskikastike:
2 dl kuohukermaa
1 ½ dl fariinisokeria

Muut täyteainekset:
2 ½ dl kuohukermaa
½ dl vaniljakreemijauhetta
400 g suomalaisia vadelmia (tuoreita tai jäisiä)

Tee kinuskikastike useita tunteja etukäteen tai jo edellisenä päivänä. Mittaa kuohukerma ja fariinisokeri kattilaan. Kuumenna, kunnes seos kiehahtaa, mutta älä keitä sen kauemmin. Anna kinuskikastikkeen jäähtyä kylmäksi. Vain täysin kylmä kastike vaahtoutuu. Nopeuta jäähtymistä kylmässä vesihauteessa ja siirrä sitten jääkaappiin. Vatkaa kastike vaahdoksi.
Vaahdota kuohukerma. Yhdistä kinuskivaahdon kanssa. Sekoita joukkoon vaniljakreemijauhe.
Levitä täytettä kostutetun kakkupohjan päälle ja upota joukkoon tuoreita tai jäisiä vadelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti