valkosipulia
pestoa
broilermausteseosta
ohraa
vettä
suolaa
kasviksia (tällä kertaa vain parsakaalia)
Ota broilerit huoneen lämpöön ajoissa etteivät ole jääkappikylmiä. Leikkaa veitsellä haluamasi taskut täytteelle. Kuori ja pilko valkosipuli. Sekoita peston kanssa. Täytä seoksella taskut. Jos täytetä jää yli voit sekoittaa broilermausteseoksen sen kanssa ja levittää rintapalojen päälle mausteeksi. Muuten pelkkä mausteseos. Laita rintafileet leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista uunissa 200'C n.30-35min. Aika riippuu paljon palojen paksuudesta.
Kiehauta vesi kattilassa, lisää hiukan suolaa ja kiehuvaan veteen ohra. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
Keitä kasvikset tai sulata mikrossa. Itsellä oli jo keitettyjä parsakaaleja jotka vain sulatin ja lämitin mikrossa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti