2014/04/04

Kalkkuna-kasvispiirakka

 
Pohja:
150g voita
n.3 dl sämpyläjauhoja
2 rkl vettä
oreganoa
 
täyte:
n.200 g kalkkunaleikettä
1 paprika (keltainen)
n.3 dl parsakaalia
1 sipuli
2 kananmunaa
1 prk ranskankermaa
mustapippuria
kristallisuola
 
Pehmennä voi kädellä tai anna lämmetä pöydällä rauhassa. Sekoita sämpyläjauhot ja oregano joukkoon. Lisää lopuksi vesi.
Painele piirakkavuokaan tasaiseksi.
Pilko kalkkunaleikkeleet, paprika, sipuli. Parsakaali oli itsellä kesästä höyrytettynä ja pakastettuna. Murensin/pilkoin pieneksi parsakaalin. Sekoita kananmunat, ranskankerma ja mausteet joukkoon.
Paista pohjaa hiukan aikaa uunissa ennen täytteen laittamista (n.5-7min). Laita täyte pohjan päälle ja paista 20min -> kauniin ruskeaksi.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti