2011/06/06

Raparperi-porkkanasose






Huono kuva kun otin kattilasta suoraan. Tein siis pakkaseen tätä hilloa ja enkä viitsinut pakastepusseista ottaa kuvaa =) Kuvittelin että tästä en montaa ohjetta löytäisi kun ei varman kauhean yleinen yhdistelmä ole. Mutta enpä ole kauheasti raparperi ohjeita selaillut enkä edes tehnyt ja yllätys oli melkoinen mutta piti kuitenkin tämä oma ohje tänne laittaa vaikka tuntui kyllä aikas makealta, olisi voinut kyllä laittaa raparperiä ja porkkanaakin sel litran verran -tuon hillosokeri käyttö ei ole minua varten olisi voinut tehdä normi sokerista ja laittaa vähemmän sokeria.

7 dl raparperin paloja
7 dl porkkanan paljoja kuorittuna
1½ dl vettä
500 g hillosokeria

Laita kuoritut ja paloitellut raparperit ja porkkanat kattilaan veden kanssa. Kietä pehmeiksi. Soseuta. Laita hillosokeri joukkoon, sekoita hyvin joukkoon ja kiehauta. Jäähdytä. Purkita tai laita pakkaseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti