2011/06/09

Grillattua







Pekoniin käärittyä parsaa.
Mozzarella täytettyä tomaatti (kääri folioon)
Maissia (halussa voitele voilla tai juoksevalla margariinilla, mausta aromimausteella. Ei välttämätön)

2 kommenttia:

  1. Oih, ihanan näköistä tuo parsa.....parsapaistosta ajattelin tänään tehdä, se on myös taivaallista, mutta säilykeistä...ne ei korvaa tuoretta ;)
    Kyselit niistä meri aiheisista kuvioista, olen ostanut sikonimuotin Jane Asherilta Lontoosta ( tai siis tytär toi) eli koristeet on ihan sokerimassaa, näppärä muotti, luulisi niitä olevan täälläkin suomenmaassa ;)
    Aurinkoista kesää sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä ja makuista :P Kannattaa kyllä tehdä grillaamalla parsaa. Itse en hirveästi keitetystä parsata tykkää mutta näin laitettuna todella hyvää.
    Pitääpä noita muotteja lähteä metsästämään :)Kiitos informaatiosta hanna.

    VastaaPoista