2010/01/30

Mangovaahto

 

1 mango
2 tl liivatejauhetta
3 rkl vettä
200 g maustamaton tuorejuusto
2 dl kuohukermaa
1 tl sitruunajauhoa (olisi saanut olla 1½-2 tl)
1 tl vaniljasokeria
½ dl sokeria

Kuori mango. Ota hedelmäliha talteen ja soseuta se sauvasekoittimella tai monitoimikoneella.
Sekoita sokeri soseen joukkoon. Notkista tuorejuusto ja lisää soseen joukkoon. 
Vaahdota kerma,  lisää vaniljasokeri ja sitruunajauho  joukkoon. Sekoita kerma tuorejuusto-mangososeen joukkoon.
Sekoita liivatejauhe veteen ja lämmitä mikrossa. Lisää varovaisesti seoksen joukkoon.
Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia.

3 kommenttia:

  1. Hei mitä tuo sitruunajauho on ja missä sitä myydään?

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kotigastronomilta sitä saapi.

    VastaaPoista