2010/01/05

Aurajuustoinen lihapannu


400 g naudan lihasuikaleita
2 sipulia silputtuna
pieni tölkki herkkusieniä
80 g aurajuustoa
2½ ruokakermaa
1 dl hillosipuleita
aromimaustetta / suolaa

Ota lihat huonenlämpöön ajoissa. Nuiji suikaleita hiukan. Ruskista lihasuikaleet, hienonnetut sipulit ja herkkusienet pienissä erissä kuumalla pannulla.
Huuhtele pannu pienellä määrällä kiehuvaa vettä ruskistamisen välillä ja siivilöi liemi.
Laita lihapalat, sipulit ja herkkusienet takaisin pannulle ja lisää siivilöity liemi. Hauduta miedolla lämmöllä kunnes liha on mureaa. Lisää aurajuusto ja ruokakerma ja kiehauta ainekset.
Lisää lopuksi mausteet ja hillosipulit, itse puolitin vielä nuo hillosipulit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti