2009/11/20

Kana-pinaattipasta


Laitan ohjeen niinkuin se minulla on, itse laitan vain broileria enemmän ja sipulia koko pussin siis 200 g, mutten teen ohjeen mukaan, muuten ei riitäisi meidän porukalle ja kun meillä tästä tykkää kaikki joka on harvinaista että kaikki tykkäävät samasta. Itselle tämä oli aluksi todella outo ja kummalinen kun en pidä broilerin ja pastan yhdistämistä (tai ainakan ennen tykänyt). Kokeilin ja koukkuun jäin.

400 g marinoituja broilerin suikaleita (itse leikkan rintapaloista suikaleet, tulee parempaa)
100 g pakastesipuli kuutioita
1 rkl flora cullinessea
150 g pakaste pinaattia
200 g valkosipulituorejuustoa
1-2 dl ruokakermaa

Ruskista broilerin suikaleet flora cullinessa. Lisää joukkoon sipuli, sulatettu pinaatti, tuorejuusto ja ruoka kerma. Anna hautua 5-10 min. Tarjoa pastan kanssa.

2 kommenttia:

  1. Sulla on täällä tosi paljon kaikkea kivaa ohjetta. Tätä kanajuttua täytyy ehdottomasti kokeilla joskua.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kati, tämä on älyttömän hyvää.

    VastaaPoista