pohja:
1 dl kookoshiutaleita
1 dl tattarijauhoja
1 dl maissijauhoja
1 rkl kanelijauhetta
125 g voita
1 rkl vettä
täyte:
1 dl vaniljakreemijauhetta
3 dl vettä
omenoita
(sitruunamehua)
Valmista pohja; sekoita kuivat ainekset keskenään. Nypi jääkaappikylmä voi joukkoon. Sekoita lopuksi vesi. Laita taikina hetkeksi jääkaapiiin (15-20 min). Painele taikina piirakkapohjaan. Valmista vaniljakreemi. Anna hetken tekeytyä. Poista kotimaisista omenista siemenkota (ulkomaiset kuori) ja pilko ohkasiksi siivuiksi. Jos teet ruusuja laita omenansiivut mikron kestävään kippoon ja sitrrunamenua hiukan päälle. Lämmitä miksossa niin että omenat pehmenevät. Kaada valmis kreemi pohjan päälle. Valmista omenaruusut kreemin päälle. Paista uunissa 200'C 20-30 min uunista riippuen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti