2013/01/19

Jauheliha-perunapizza






pohja:
n.4 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
1½ iso peruna
1½ tl suolaa
6 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
2 rkl öljyä
päälle:
tomaattisosetta
jauhelihaa
valkosipulia
sipulia
tomaattia
juustoraastetta

Lisää lämpimään nesteseen jauhot johon on kuivahiiva sekoitettu. Soseuta peruna ja lisää joukkoon. Lisää öljy. sekoita takina tasaiseksi. Voitele öljyllä pelti ja levitä takina päälle.
Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Ruskista sipulit ja  jauheliha. Viipaloi tomaatti. Pohjan päälle tomaattisose, jauheliha-sipuliseos, tomaatti viipaleet, päälle pizzamauste & juustoraaste.
Paista uunissa 225*C 15-20min.




1 kommentti:

  1. Anonyymi2/16/2014

    katselin kun Olga teki pizzaa mielestäni hä viipaloi raakaa perunaa päälle näinkö oikein

    VastaaPoista