2012/08/29

Ystävyyskakku Hermanni

Sain ekaa kertaa Hermannin itselleni. Aikaisemmin sitä kyllä syönyt mutta oma tekemänä oli kyllä vieläkin parempaa :)
Uskon kyllä että siihen vaikuttaa paljon mitä suklaata ja pähkinää laittaa loppupeleissä. Itse käytin 86% tummaasuklaata ja saksanpähkinää.
Itse en voi käyttää ollenkaan hasselpähkinää. Joissakin suklaissa sitä on ja niitä pystyn kyllä syömään pieniä määriä kunhan ei ole paljoa.
Hermannin voit saada lahjaksi. Sen valmistaminen perustuu hiivaprosessille, joka kestää 10 päivää.
Hermanni ei pidä jääkaapista, pidä siis huoneenlämmössä.
1. päivä: Tänään sait hermannin. Kaada kulhoon ja peitä liinalla.
2. päivä: Hämmennä Hermannia 2-3 kertaa pulusikalla.
3. päivä: hämmennä kuten eilen.
4. päivä: Hermannilla on nälkä.
Anna 2 dl vehnäjauhoja
          2 dl maitoa
          2 dl sokeria
5. päivä: hämmennä taas 2-3 kertaa.
6. päivä: jatka hämmentämistä.
7. päivä: ja vielä.
8. päivä: vielä tämä päivä hämmenetään.
9. päivä: Hermannin on nälkä. Ruoki kuten 4. päivä ja jaa 5 osaan ja anna 4 ystävälle tämän ohjeen kera. 5 osa jää sinulle.
10. päivä: ruoki Hermanni:
         1,5 dl margariinia
         2,5 dl sokeria
         3,5 dl vehnäjauhoja
         1 tl suolaa
         2 tl leivinjauhetta
         2 tl kanelia
         3 munaa
         2 raastettua omenaa
         100 g rouhittua pähkinää
         100 g suklaata
paista 175*C n. tunti 
Tälläinen siitä sitten tuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti