2011/04/24
Sitruunainen pashajäätelö
Löysin Valion sivulta tämän ohjeen ja teinkin melkein ohjeen mukaan jättäen kuitenkin alkoholin pois kokonaan. Tästä todellakin tuli reilu annos enkä laittanut annosmaljoihin/kulhoinin vaan kahteen pakastusta kestävään astiaan. Tämän kuvassa näkyvä oli pienempi ja toisen osan laitoin pyöreään rengasvuokaan.
4 kananmunaa
½ dl sokeria
1 prk Valion vanhan ajan vaniljakastiketta
1 prk maustettu sitruuna rahka
3 rkl kuivattuja karpaloita (pienensin vielä saksilla)
½ purkkia ananasmurskaa (mehut pois)
25 g mantelilastuja murskattuna
Vatkaa huoneenlämpöiset keltuaiset ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi.Sekoita sitruunarahka, karpalot, ananas ja mantelit rahkan joukkoon. Sekoita rahkaseoksen joukkoon vaniljakastike ja keltuais-sokerivaahto kevyesti nostellen.
Kaada seos pakastusta kestäviin vuokiin. Pakasta vähintään 6 tuntia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti