pohja:
200g digesteve keksejä
50 g margariinia
täyte:
1 levy tummaa suklaata (200g)
2 prk maustamaton tuorejuustoa
3 tl liivatejauhetta
½ dl vahvaa, kuumaa kahvia
4 dl kermaa
koristeluun:
kermavaahtoa & pekaanipähkinöitä tai mansikoilla
Murskaa keksit, sekoita keksimurun sekaan sulatettu margariini. Laita vuuan pohjalle leivinpaperi ja laita muruseos päälle. Laita pohja täytteen valmistuksen ajaksi jääkaappiin.
Sulata paloiteltu suklaa. Sekoita sula suklaa ja tuorejuusto keskenään. Sekoita liivatejauhe kahviin ja lämmitä mikrossa. Sekoita liivate-kahviseos tuorejuusto.suklaaseokseen. Vaahdota kerma ja lisäämuiden ainesten joukkoon. Kaada keksipohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään neljätuntia mielummin seuraavaan päivään.
Koristele kermavaahdolla ja pähkinöillä tai mansikoilla.
Nam! Tämä on varmaan herkullista! :)
VastaaPoista