2012/04/12

Appelsiini-sitruunakakku



pohja:
ruisdigestive keksejä n.200g
juoksevaa margariinia (enpä mitannut)

täyte:
1 prk vanhanajan vaniljakastiketta vispattuna
1 appelsiinin raastettu kuori
½ appelsiinin mehu
1 sitruunan raastettu kuori
½ sitruunan mehu
200 g maustamatonta tuorejuustoa
5 tl liivatejauhetta

kiille:
1 appelsiinin mehu
3 tl liivatejauhetta
1 prk muksun aurinkohedelmät sose

valmista pohja ja laita jääkaapiin odottamaan.
Sekoita hedelmien raastetut kuoret tuorejuuston kanssa ja sekoita vanilja vaahtoon. Sekoita liivatejauhe mehujen joukkoon ja lämmitä vesihauteessa tai mikrossa. sekoita ohuena nauhana vaahdon joukkoon. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia. Itsellä oli yön yli.
Valmista kiille. Sekoita hedelmä sose suurimpaan osaan appelsiini mehua ja loput mehusta sekoita liivatejauheen kera. Lämmitä. Sekoita keskenään ja kaada kakun päälle. Anna hyytyä vähintään pari tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti