2009/10/21

Jauheliha-tortillavuoka

6 kpl täysvehnätortilla


400 g paistijauhelihaa
1 sipuli
2 rkl Valio Oivariini juoksevaa
3/4 tl suolaa
2 tl mustapippuria
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1 prk (2 1/2 dl) Valio maustettua ruokakermaa tomaatti-vuohenjuusto
3
isoa porkkanaa raasteetuna
1 pussi (150 g) juustoraastetta

Paista jauheliha ja sipulit rasvassa pannulla. Mausta. Lisää tomaattimurska, porkkanaraaste ja ruokakerma. Anna kiehahtaa. Nosta levyltä.
Laita suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan kerroksittain kastiketta, tortilloja ja juustoraastetta. Ripota pinnalle loppu juustoraaste.
Paista 225 asteessa uunin keskiosassa 10 - 15 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti