2009/11/13

Juusto-pestosarvet

Taikinan ohje on Kinuskikissa blogista


Taikina:
2 dl juustoraastetta (emmental)
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 prk kermaviiliä
½ dl öljyä

Täyte:
3/4 tl pestoa jokaiselle sarvelle

Sekoita juustoraaste, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Lisää kermaviili ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli molemmista n. ½ cm:n paksuinen pyöreä levy. Leikkaa taikinapyörällä levyt kahdeksaan lohkoon.

Levitä pestoa jokaisen lohkon leveämpään päähän. Rullaa sarviksi. Voitele munalla. Paista 200 asteessa n. 10 min, kunnes sarvet ovat saaneet hieman väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti