2010/01/30

Pinaattiset sämpyläruudut

 


5 dl vettä

1 pussi kuivahiivaa

1 tl suolaa

3 rkl siirappia

150 g pakastepinaattia

1 dl grahamjauhoja

13 dl vehnäjauhoja

0,5 dl öljyä


Sekoita kuivahiiva jauhojen sekaan. Lisää 42-asteiseen veteen suola, siirappi, öljy ja sulatettu pinaatti. Alusta sekaan jauhoseos. Kumoa taikina leivinpaperin päälle uunipellille, tasoitta se ja anna nousta n. puoli tuntia. Leikkaa taikina neliöiksi taikinapyörällä. Voitele pinta vedellä. Paista 200 asteessa n. 25-30 minuuttia, kunnes taikina on kypsää ja saanut kauniin ruskean värin.

2 kommenttia:

  1. Voi ei! Täällä on taas vaikka mitä herkkuja!!!
    Mukavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  2. Nää tämmöset pellillä tehtävät leivät on ihania <3

    VastaaPoista