2010/01/13

Rucola-kinkkupiirakka

Löysin tälläistä tuorejuustoa kaupasta ja pitihän se testata.




100 g margariinia
3 dl hiivaleipäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
½ dl vettä
1 tl suolaa

150 g kinkkusuikaleita
200 g rucola tuorejuustoa
1 dl maitoa
1½ dl juustoraastetta
pieni sipuli
1 tl juoksevaa margariinia

Nypi jauhot ja suola margariinin kanssa. Lisää vesi.
Painele taikina piirakkavuokaan.
Kuori pilko sipuli. Kuullota hiukan pannulla pienessä määrässä juoksevaa margariinia.
Sekoita tuorejuusto ja maito huolellisesti sen jälkeen sekoita muut ainekset joukkoon.
Kaada seos pohjan päälle ja paista uunissa 225*C n. 20 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti