2009/12/20

Lanttu-bataattilaatikko


n. 1kg lanttua
n.500 g bataattia
vettä
2 dl ruokakermaa
½ dl korppujauhoa
½ dl siirappia
1 dl keitinlientä
1 tl kanelia
½ tl mustapippurirouhetta
1/4 tl muskottia
2 kananmunaa

Kuori ja pilko lanttu ja bataatti. Keitä suolatussa vedessä kypsiksi. Kaada 1 dl keitinvettä talteen ja loput pois. Turvota korppujauho kerman joukossa. Soseuta lanttu ja bataatti lisää 1 dl keitinvettä joukkoon. Lisää mausteet kerman ja korppujauhon joukkoon. Lisää seos kasvisten joukkoon, siirappi, kananmunat. Ripottele pinnalle vielä hiukan korppujauhoa ja margariini tai voi nokareita.
Paista 150*C uunissa pari tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti