2011/05/13

Puolukkalimppu






3 dl ruisjauhoja
1 dl kauraleseitä
4 dl hiivaleipäjauhoja
2 tl soodaa
½ tl suolaa
1 dl puolukkahilloa
5 dl maitoa
2 rkl juoksevaa margariinia

Voitele pitkulainen leipävuoka margariinilla ja jauhota hiivaleipäjauholla. Aseta uuni 200*C lämpeämään.
Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää joukkoon puolukkahillo, maito ja juokseva margariini. Sekoita taikina tasaiseksi -älä vaivaa. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta tarvittaessa. Paista leipää uunin alatasolla noin tunti.

2 kommenttia:

  1. Herkulliselta kuulostava resepti, nam:-)

    VastaaPoista
  2. Herkullista olikin ja heti pitää tehdä uudestaan. Se on tuoreen leivän kirous että loppuu heti kun on niin hyvää :P

    VastaaPoista