2016/03/19

Porkkanakakku


5 kananmunaa 
4 dl sokeria
2 tl soodaa
3 tl leivinjauhetta
5 tl kanelia
3 tl vaniljasokeria
7 dl jauhoja (½ dl perunajauhoja, 3 dl ohra, 1½ dl ruisjauhoja, 
1 dl maissijauhoja, 1 dl kookosjauhoja, 1 rkl psyllium -jauhoja)
200 g voita sulatettuna
7 dl porkkanaraastetta

kuorrute:
n.1 tl limenmehua
400 g tuorejuustoa
1½ dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria

Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää porkkanaraaste muna-sokeri vaahdon joukkoon. Lisää sulatettu voi ja hyvin sekoittaen kuivat ainekset.
Paista 200'C n.20min.
Valmista kuorrute; Sekoita pehmeä voi ja tuorejuusto keskenään. Lisää tomusokeri hyvin sekoittaen, lisää myös limen mehu. Kaada jäähtyneen pohjan päälle, halutessasi halkaise porkkanakakku ja laita osa kuorrutteessta väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti