2011/09/05

Vuohenjuusto-kinkkupiirakka


Käytiin viikonloppuna Noormarkun markkinoilla ja ekaa kertaa ostin juusto/makkara myyjältä Hollantilaista juustoa ja pitihän siitä sitten jotain tehdäkin :) Olisin halunnut osta vaikka jokaista laatua pienen palan muta tyydyin vain vuohenjuustoon joka oli älyttömän hyvää.

pohja:
1½ dl flora culinassea
½ dl vehnäleseä
1 dl ruisjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
3 rkl kylmää vettä

täyte:
n.200 g vuohenjuustoa
2 kananmunaa
1 prk ranskankermaa
200 g palvikinkkua
½ paprika
pieni pala purjoa

Valmista pohja sekoittamalla juokseva margariini ja jauhot keskenään. Lisää vesi nopeasti sekoittaen, älä vaivaa. Painele pohja piirakka vuokaan. Esipaista pohjaa 225*C 10min.
Pilko palvikinkku, paprika ja purjo pieniksi. Raasta vuohenjuusto tai pilko pieniksi paloiksi. Sekoita täytten ainekset keskenään. Kaada esipaistetun pohjan päälle. Säädä uunin lämpötila 200*C. paista piirakkaa uunissa 20-30min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti