2011/06/26
Broileria halloum-juuston ja paholaishillon kera
Maustamatonta broilerinrintafilettä maustetuna broilerimausteella.
Paistettu uunissa (piti niin grillata mutta sateella vähän huonompi)
Rukolaa alla. Hallom-juusto paistettu pannulla.
Paholaisen hillo soseutettu.
Paholaisenhillo
1 punainen paprika
2 punaista chiliä
1 sipuli
1 dl sokeria
390 g valkosipulilla maustettu tomaattimurska
1 rkl etikkaa
Kuori sipuli, poista chilistä ja paprikasta siemenet. Paloittele joko pieniksi tai vastavasti jos soseutat niin voi jäädä isoiksi paloiksi. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 20min - tunti. Pitkään keittäminen vaan pehmentää ja tekee makuun lisää aromia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nyt on hillo testattu ja mielettömän hyvää oli. Kiitos ohjeesta ja blogistani voit käydä lukemassa lisää ylistystä ;)
VastaaPoista