2011/06/26

Broileria halloum-juuston ja paholaishillon kera






Maustamatonta broilerinrintafilettä maustetuna broilerimausteella.
Paistettu uunissa (piti niin grillata mutta sateella vähän huonompi)
Rukolaa alla. Hallom-juusto paistettu pannulla.
Paholaisen hillo soseutettu.

Paholaisenhillo

1 punainen paprika
2 punaista chiliä
1 sipuli
1 dl sokeria
390 g valkosipulilla maustettu tomaattimurska
1 rkl etikkaa

Kuori sipuli, poista chilistä ja paprikasta siemenet. Paloittele joko pieniksi tai vastavasti jos soseutat niin voi jäädä isoiksi paloiksi. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 20min - tunti. Pitkään keittäminen vaan pehmentää ja tekee makuun lisää aromia.

1 kommentti:

  1. Nyt on hillo testattu ja mielettömän hyvää oli. Kiitos ohjeesta ja blogistani voit käydä lukemassa lisää ylistystä ;)

    VastaaPoista