2010/06/27

Suklaa-mansikka jäätelökakku


1½ l vaniljajäätelöä
250 g mansikoita (tuoreita tai pakaste)
125 g tummaa suklaata (81%)
n.150g suklaatäytekeksejä
50-75 g margariinia
päälle:
kermavaahtoa & mansikoita

Rouhi keksit ja sulata rasva joukkoon. Laita keksipohja kakuvuokaan jääkaapiin odottamaan.
Pilko sulkaa pieniksi paloiksi. Paloittele mansikat palasiksi tai vain halkaise.
Sekoita suklaa ja mansikat hiukan pehmenneen jäätelön joukkoon.
Laita jäätelöseos keksipohjan päälle.
Koristele pakaste mansikoilla tai pakasta sinällään ja koristele pakastuksen jälkeen tuoreilla mansikoilla ja kermavaahdolla.
Itse en kerennyt saamaan tuoreita mansikoita ja käytin suomalaisia pakastemansikoita. Eipähän ollut niin allergisoivaa.

6 kommenttia:

  1. Oi että on herkullisen näköinen pala!!

    VastaaPoista
  2. Ihana jäätelökakku: tummaa suklaata, mansikka ja jäätelöä - voiko enempää toivoa!

    VastaaPoista
  3. Oi kiitos <3 Ihanaa tämä todella olikin vaikken tuoreita mansikoita käyttänytkään.

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköinen kakku!!! Tätä täytyy joskus kokeilla!!!

    VastaaPoista
  5. Viivu: ehdottomasti pitää kokeilla :P

    VastaaPoista