2014/07/24

Kasvispiirakka




pohja:
200g voita tai margariinia
3 dl jauhoja (tällä kertaa; ruisjauhoja, ohrajauhoja, talkkunaa)
2 rkl  kylmää vettä

täyte:
parsakaalia
sipulia (kuulotettuna)
tomaattia (kirsikkatomaattia)
kananmunaa
sulatejuustoa (paprikan makuinen)
suolaa
mustapippurirouhetta

Valmista pohja; sekoita jauhot hyvin huoneenlämpöiseen voihin. Lisää vesi, sekoita hyvin. Laita taikina voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan. esipaista 200'C 10min.
Laita esipaistetun pohjan päälle parsakaalin palat tomaatit (kokonaisina tai halkastuna).  Sekoita loput täytteen ainekset keskenään ja kaada pohjan ja kasvisten päälle. Paista uunissa n.20min tai kunnes täyte on hyytynyt ja saanut kauniin värin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti