2015/01/24

Tonnikala - salamipizza



Pohjana tässä paljon käyttämäni pohja, ainut että hiivalepäijauhot korvasin sämpyläjauhoilla.

Täytteenä:
pohjan päälle; chili tomaattimurskaa maustettuna pizzamausteella
salamia
tonnikalaa (vedessä)
ananasta
juustoraastetta (maustettua; Tex-mex)
herkkusieniä

Valmista pohja, anna kohota puolisen tuntia. Täytä pizza haluamassasi järjestyksessä. Laita uuniin 225'C niin kauan että pizza saa kauniin värin (n. 20min).

4 kommenttia:

  1. Näyttää niin makoisalta, namskis´*´¯`•.¸¸.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin nuorisolla on hyvät mieltymykset ;)

      Poista
  2. http://rrimasa.blogspot.fi/1/24/2015

    Nam...pizzaa...tekee heti näin aamulla mieli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekaa kertaa laitoin salamia pizzaan (tai ylipäätään mihinkään) eikä se niin kamalaa ollut mikä oli kuvitelma siitä. Ehdottomasti voi näillä tehdä uudestaan :)

      Poista