2010/04/09

Jäätelökakku


1-1½ l vaniljajäätelöä
50 g digestive keksejä
170-200 g tumma suklaata

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.
Anna jäätelön hiukan pehmetä. Murusta keksit tai sekoita sauvasekoittimella muruksi.
Levitä suklaa vuuan pintaan ja anna hetken olla pakkasessa että jähmettyy.  Muista laittaa suklaata tasasen paksusti jokapuolelle tai halkeilee helposti (niinkuin itsellä kävi).
Sekoita keksin palat tai muru jäätelön joukkoon. Lisää keksijäätelö vuokaan. Anna tekeytyä ja jähmettyä pakkasessa parisen tuntia.

2 kommenttia:

  1. Voi, että on kaunis. Käytitkö silikonivuokaa vai voitelitko tavallista jollain. Tekisi mieli kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Silikoonivuokaa käytin. Tavallistakin voi käyttää kunhan vuoraa kelmulla mutten ole kokeillut vaikka hyvin varmasti irtoaisi silläkin tavalla.

    VastaaPoista